Magasinering

Vi erbjuder magasinering

Magasinering

Det har aldrig varit enklare att magasinera sina saker! Magasinering av och hos Städ4You är enkelt, smidigt, tryggt och säkert!

 

Ska du flytta till en mindre bostad? Behöver du flytta till en annan ort under en begränsad tid? Har du saker som du inte vill göra dig av med och spara men inte ha i ditt hem just nu? VI löser problemet åt dig. Hos oss på Städ4You kan du på ett säkert sätt magasinera dina värdefulla föremål.

 

Vår magasinering ger dig möjlighet att förvara hela eller delar av ditt bohag eller kontor i fina tempererade lokaler som uppfyller alla krav som behövs för att säkerställa att dina saker ej kommer till skada.

Under vår tid i branschen har vi haft många kunder från såväl Malmö som Helsingborg som tryggt har förvarat sina saker på vår magasinering.

 

Vi kan självklart hjälpa dig med transport, både när det gäller inhämtning och utkörning. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring magasinering hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att magasinera dina saker på ett enkelt, tryggt och säkert sätt.

 

Välkommen till Städ4You – ett självklart val för dig som vill magasinera dina saker tryggt och säkert!

Agnesfridsvägen 101, lgh 1204 21237 Malmö sweden

Call us:

0721894058

Email:

info@stad4you.se